Door de mensen van MAX

Om jouw vak optimaal te kunnen geven ondersteunen we je waar we maar kunnen. En daarin gaan we ver. Dat begint natuurlijk bij uitstekend, eigentijds materiaal voor jouw lessen. Materiaal dat inspireert en motiveert. Dat is de basis.

Maar we gaan verder. We nemen echt de tijd voor je. En komen zelfs naar je toe. Alles om je zo goed mogelijk te helpen. En natuurlijk kan het altijd beter. Want jouw wensen en die van jouw leerlingen veranderen door de jaren heen. Daarom krijg je bij ons altijd een luisterend oor. Want jullie feedback, die is goud waard.

De beste ondersteuning voor jou, met MAX:

Wij zijn er voor jou
Je krijgt altijd iemand aan de lijn die naar je luistert en met je meedenkt. Gebruik je liever de chat? Dat kan natuurlijk ook. Hoe je ons ook benadert, wij zijn er voor jou. Onze Helpdesk en Klantenservice krijgen niet voor niets een 8+.

Methodestartrainingen
Een goed begin is het halve werk. Met de methodestarttrainingen helpen we je uitstekend op weg. Maar ook daarna zijn we er voor je, met nascholing, congressen en masterclasses.

Trainingen en workshops
Je krijgt trainingen en workshops specifiek voor jou, op jouw eigen school.

Vrijheid om te veranderen
Van gedachten veranderen kan altijd. Omdat er elk schooljaar nieuwe materialen zijn, heb je die vrijheid om te veranderen.

Direct doen:

Delen:

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail to someone