• Nieuwe posters: 100 vragen die een wiskundig gesprek in de klas bevorderen 7 March, 2017 - Tijdens de Nationale Wiskunde Dagen 2017 hebben wij leerling- en docentposters uitgedeeld. Hierop kregen wij veel enthousiaste reacties. Nu bieden wij je ook, in samenwerking met Faceboek groep Leraar Wiskunde, de mogelijkheid om de volledige vertaling van deze 100 vragen te downloaden. Download nu!
  • Gratis posters op de NWD “vragen voor een wiskundige gesprek in de klas” 30 January, 2017 - Stel vragen die leerlingen aan het denken zetten en ga het wiskundig gesprek aan bij jou in de klas met deze handige posters, mede mogelijk gemaakt door wiskunde docenten uit de facebookgroep Leraar Wiskunde. We delen deze posters gratis uit tijdens de Nationale Wiskunde Dagen in de MathPlus stand. Er is een leerling en leerkracht variant. Op=op. Niet aanwezig op NWD? Download ze dan nu!
  • Volg ons op Facebook en Twitter. 13 January, 2017 - Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste whitepapers, wedstrijden, nieuwtjes, bijeenkomsten en innovatieve ideeën omtrent MathPlus? Volg ons dan op Facebook op Twitter.
  • Vernieuwing examenprogramma’s wiskunde havo/vwo 13 January, 2017 - Alle docenten weten inmiddels wel dat de examens voor Havo wiskunde A in 2017 anders zijn dan in de jaren er voor. Veel van de informatie hierover bereikt de docenten echter maar moeizaam.  Lees er meer over op de MathPlus examenprogramma pagina met bronverwijzing.
  • Doe mee aan onze wiskundewedstrijd #wiskundigdenken. 13 January, 2017 - MathPlus organiseert in samenwerking met de Stichting Wiskunde Kangoeroe een wiskundewedstrijd voor docenten in het voortgezet onderwijs. Ervaar zelf hoe het voelt om out-of-the-box wiskundig te denken. Daag jezelf uit en doe mee aan deze wedstrijd in aanloop naar de Nationale Wiskunde Dagen. Ga jij meedoen?
  • Hoe maak je wiskunde sprekender? 13 January, 2017 - Hoe laat je leerlingen een beter begrip van wiskunde ontwikkelen? Door nieuwe wiskundige concepten aan te reiken in een waarheidsgetrouwe context. In deze whitepaper reiken we je vier inspirerende contexten aan over mobiliteit. Hier kun je direct in de klas mee aan de slag. Download nu!
  • Maak kennis met MathPlus op de NWD! 13 December, 2016 - Op 3 en 4 februari 2017 zijn de 23e Nationale Wiskunde Dagen er weer in Hotel NH Noordwijk Conference Centre te Leeuwenhorst. Wil je aan de slag met nieuwe ideeën voor in jouw wiskundeles? Denk aan handschriftherkenning of intereactieve opgaven met de AlgebraKIT. Bezoek de Malmberg-stand en maak kennis met MathPlus, de nieuwe wiskundemethode voor het voortgezet onderwijs. >> Meer informatie
  • Handschriftherkenning in de wiskundeles 13 December, 2016 - MathPlus ondersteunt handgeschreven uitwerkingen. Wiskundige uitdrukkingen schrijf je zo op een intuïtieve en natuurlijke manier zonder toetsenbord. Ontdek de handschriftherkenning van MathPlus en vraag een demonstratie aan via sales.vo@malmberg.nl.
  • Download nu GRATIS de whitepaper ‘Effectief leren met ICT in de wiskundeles’! 6 December, 2016 - Hoe kan je ICT inzetten als krachtig leergereedschap om leerlingen te ondersteunen bij het leren van wiskunde? Lees het nu in onze whitepaper!

Direct doen:

Delen:

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail to someone