Dankzij de slimme oplossingen van MAX 

Alle tijd voor waar het echt om draait. Lesgeven. Op jouw manier, met ruimte voor jouw eigen invulling. De slimme oplossingen van MAX voor de dagelijkse lespraktijk helpen je daarbij: het zijn de tools voor jouw talent. Want met alles wat zich in en buiten jouw klaslokaal afspeelt én de vele onderwijsvernieuwingen die op je afkomen, is het fijn als jij je in alle rust kunt richten op wat belangrijk is voor jou.

Want bij jou begint het. Daarom luisteren we naar wat jij nodig hebt. Naar wat werkt, voor jou en voor je leerlingen. MAX beweegt met jou mee, zodat jij alles eruit kan halen wat er in zit.

Meer rust en ruimte voor jou, met MAX:

Makkelijker nakijken
Nakijkwerkzaamheden kosten je veel minder tijd. De digitale leeromgeving doet dit automatisch voor je, of jouw leerlingen controleren zelf hun antwoorden.

Inzicht en overzicht
Je weet altijd waar je leerlingen staan door middel van de docentendashboards. Dat inzicht en overzicht geeft jou de controle.

Zelf keuzes maken
Vul je lessen in met wat jij belangrijk vindt en zoals jij dat wilt. Vandaag in de klas werken of liever thuis. Digitaal of het boek. MAX geeft je die vrijheid.

Direct doen:

Delen:

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail to someone